Vill man ha ett band som sjuder av glädje, sprallighet och musikalisk mångfald - hyr in Räserorkestern! Jädrar vad vi dansade och hade kul ihop med er. Gunget i golvet och träningsvärken efteråt var tydliga spår av en riktig superkväll. Ni är bara helt underbara!

Anders och Louise

Tack, ni var oerhört bra! Vilka musiker! Ljudet var också väldigt proffsigt. Både personal och gäster att upplevde att ljudvolumen var lagom och att det samtidigt var ett himla drag! Vi är också jättenöjda med era små "inhopp" under kvällen. Det kändes spontant, trevligt och "extra". Vi återkommer för fler bokningar!

Johanna och Martin SandströmVärdpar // Furusunds värdshus

Vi har hyrt in RäserOrkestern till flera evangemang de senaste åren. De är mycket proffsiga att jobba med och de kan anpassa repertoraren till gästernas ålder och önskemål. Många dansar. Rekommenderas!

Tomas FridströmÖsteråkers Kommun
Mari Haugli

Kjempe flott at dere er så positive og disponible, dette liker vi!! :)

Vi tycker att livemusiken verkligen var den ingrediens som gjorde festen extra speciell. Både folk som dansade och de som bara tittade fick en härlig upplevelse som inte går att jämföra med musik genom en DJ. Många av våra gäster har hört av sig med positiva synpunkter. Det var härlig fart, massor av energi, bra känsla för låtval och en liten personlig touch! Tack så mycket och lycka till med allt framöver!

Vi var väldigt nöjda över att vi bokade RäserOrkestern till vår firmafest - ljudet var toppen och musikerna skickliga vilket helt klart bidrog till att så många stannade en bra bit efter midnatt fastän det var en vanlig arbetsdag dagen därpå! Inget går upp emot ett bra liveband som kan känna av stämningen i lokalen och anpassa musiken. Det kände jag att ni gjorde. Vi rekommenderar absolut er till andra företag som vill ha ös på dansgolvet!

Björn O. NilssonVD // Karo Bio AB
Eva von Krusenstierna

  TUSEN TACK för igår, ni var så bra!  Vi fick en oförglömlig kväll med härlig musik, er glada attityd och energi på scenen! Vad synd om alla som inte stannade till slutet. ;) Det är en trygghet att kunna anlita ett band som värnar om kundens intresse och lyssnar på önskemål. Vi hoppas att fler upptäcker er. Ni är ett fantastiskt Coverband!

Eva von KrusenstiernaGeneralsekreterare // Transfer.nu

Tidigare Uppdrag